Το CLOWNORAMA είναι ένα θεατρικό εργαστήρι το οποίο παράγει και παρουσιάζει παιδικές θεατρικές παραστάσεις κυρίως στην Αθήνα (που είναι η έδρα της), αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1988 από καλλιτέχνες και διανοούμενους που γι'αυτούς η τέχνη του κλόουν και οι τεχνικές του τσίρκου ήταν κάτι παραπάνω από την έννοια της παιδικής ψυχαγωγίας.

Ήταν μια πρόκληση...

Μια πρόκληση για μια προσπάθεια να βγει η παιδική ψυχαγωγία από το τέλμα της προχειρότητας και να μπει σε μια άλλη διάσταση στην καρδιά ΚΑΘΕ παιδιού περνόντας μέσα από το χαμόγελο και το νου.

Με την ομάδα CLOWNORAMA συνεργάζονται οι καλύτεροι κλόουν της Ελλάδος
(Δείτε όλους τους κλόουν μας) καθώς και οι εκλεκτοί ακροβάτες ΕΜΙΛΙΑΝΟ, οι ταχυδακτυλουργοί Apollo, Cris, Oscar, James - James και πολλοί άλλοι. 

Η ομάδα CLOWNORAMA είναι μέλος των CLOWNS OF AMERICA INTERNATIONAL του WORLD CLOWNS ASSOCIATION, του CLOWNS INTERNATIONAL(EUROPEAN) και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΛΟΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, αντιπροσωπεία της ομάδας μας προσκλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 10ο, 11ο και 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Κλόουν, ενώ έχει δώσει παραστάσεις στην Ιαπωνία για 4 συνεχείς χρονίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δύναμη που μας δίνετε να συνεχίσουμε το έργο μας!